Portofolio Update

CleverToys

Descrierea proiectului

Fondat de persoane tinere și entuziaste, Clever Toys - “jucării inteligente pentru copii inteligenți” este un magazin online, pe nișa jucăriilor LEGO. CleverToys este un proiect dezvoltat cu rapididate, oferă spre vânzare mii de produse și beneficiază de un sistem precis de filtrare pentru rezultate relevante.

Provocarea

Clientul a dorit să construim un sistem care să facă mai ușoară și mai ingenioasă vizualizarea și cumpărarea produselor. Astfel, designul oferă o cantitate mare de informații vizuale pentru fiecare produs, în vreme ce sistemul de filtrare vine în sprijinul utilizatorului pentru a simplifica procesul de identificare și achiziționare a produsului dorit.

Totodată, modulul de "Trimite unui prieten", "sistemul de Wish List" și integrarea Facebook aduc posibilitatea de propagare și promovare a magazinului cu ajutorul utilizatorilor care iubesc aceste produse și țin să spună și altora despre ele.

Soluțiile

Unul dintre elementele cele mai importante pentru experiența utilizatorului, și anume procesul de comandă, a fost puternic simplificat, iar pentru cumpărătorii "grăbiți" am hotărât să oferim posibilitatea de comandă rapidă, fără a fi necesară crearea unui cont de client.

Panoul de adminstrarea al magazinului CleverToys, particularizat pentru profilul operational al acestui client, acordă administratorilor magazinului opțiuni multiple cu privire la actualizarea produselor și administrarea comenzilor online.